+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

انگلیس

 

ویزای توریستی انگلیس

 

در اینجا منظور از ویزای توریستی، آن نوعی است که به دیدار از اقوام درجه یک می انجامد.

 

مدارک لازم:

 

دعوتنامه معتبر: مدت اعتبار هر دعوتنامه سه ماه می‌باشد.

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس ۴ × ۳ و ۴ × ۶
  • اصل پاسپورت جدید (هر پاسپورت باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد)
  • پاسپورت قدیمی (کلیه پاسپورتهای قدیمی در صورت موجود بودن)
  • بلیت هواپیما: (می‌توان به صورت رزرو تهیه نمود)
  • مبلغ ویزا

در صورت درخواست مدرک بیشتر توسط افسران ویزا در هنگام مصاحبه درخواست خواهد شد. ویزای توریستی به انگلستان در کشور ایران صادر نمی‌شود. برای اخذ ویزای توریستی به کشورهای همسایه باید مراجعه کرد.

 

ویزای تحصیلی انگلیس

 

شما با داشتن ویزای تحصیلی انگلستان میتوانید:

  • تحصیل کنید،
  • به عنوان نماینده دانشجویی کار کنید،
  • می توانید درخواست تمدید ویزا دهید،
  • با توجه به مقطع تحصیلی خود می توانید به میزان مشخصی کار کنید

قبل از شروع دوره تحصیلی خود در انگلستان باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.بهتر است حداقل سه ماه قبل از شروه دوره تحصیلی برای دریافت ویزای دانشجویی اقدام کنید.

اگر طول دوره آموزشی شما شش ماه یا کمتر باشد می توانید یک هفته زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید. اگر  طول دوره آموزشی شما بیش از شش ماه باشد می توانید یک ماه زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید.

 

مدارک لازم:

  • هزینه درخواست ویزا به صورت آنلاین
  • فرم تکمیل شده و امضا شده توسط متقاضی
  • دوقطعه عکس ۴*۶
  • اصل پاسپورت متقاضی و همراهان
  • ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار
  • رزومه و انگیزه تحصیلی SOP
  • نامه ی پذیرش دانشگاه/کالج (CAS)
  • اصل مدرک آیلتس یا تافل
  • نامه بانکی/حساب بانکی مبنی بر پوشش کامل هزینه متقاضی و همراهان برای ۱ سال اول تحصیلی
  • ترجمه رسمی تعهدنامه محضری (در صورتی که حساب مربوط به متقاضی نباشد)

 

کار دانشجویی در انگلیس:

صدها شغل و فرصت کاری برای دانشجویان و فارغ التحصیلان در لندن وجود دارد. شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی، می توانید در حین تحصیل تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنید.

در صورت تحصیل در دانشگاه و یا دانشکده ای که در فهرست اسپانسر UKBA و نهادهای رسمی آمده، شما می توانید در حین تحصیل کار کنید. دانشجویان بین المللی که در مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنند، در طول ترم بیش از ۲۰ ساعت در هفته و به صورت تمام وقت در دوران تعطیلات، اجازه کار دارند. اگر در مقطع پایین تری تحصیل می کنید، می توانید برای بیش از ۱۰ ساعت در هفته کار کنید. هیچ محدودیتی برای کار دانشجویان اتحادیه اروپا (EU) وجود ندارد.