+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

ژاپن

ویزای تحصیلی ژاپن

 

دوره های تحصیلی ژاپن تنها به زبان ژاپنی ارائه می شوند. در مقاطع ارشد و دکترا بسته به نوع رشته دوره های انگلیسی وجود دارد. برای اخذ پذیرش دانشگاه نیازی به مدرک زبان انگلیسی نیست. شهریه دانشگاه ها ۵۰۰ هزار ین در سال است. امکان بورسیه برای دانشجویان خارجی وجود دارد.

دانشجویان می توانند ۴ ساعت در روز کار دانشجویی داشته باشند.

 

مدارک لازم

  • پاسپورت و پاسپورت های قبلی
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • کلیه مدارک تحصیلی
  • مدارک تمکین مالی

 

ویزای توریستی ژاپن

 

مدارک ویزای توریستی ژاپن

  • پاسپورت و پاسپورت های قبلی
  •  فرم های سفارت
  • یک قطعه عکس رنگی جدید  با زمینه سفید
  • رزرو هتل
  • شناسنامه
  • گردش سه ماه آخر حساب
  • مدارک رسمی اشتغال به کار