+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
+98 21 71186 Info@robin.travel

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

کانادا

ویزای توریستی کانادا

 

گفته می شود دارا بودن ویزای شنگن، مراحل ویزای توریستی کانادا را ساده تر می کند. در صورت رد شدن پرونده مبلغ پرداختی از سفارت عودت نخواهد شد.

 

مدارک لازم:

  • گذرنامه
  • دعوت نامه
  • فرم های سفارت
  • عکس زمینه سفید
  • شناسنامه
  • مدارک رسمی شغلی
  • بیمه مسافرتی
  • هزینه سفارت

 

ویزای تحصیلی کانادا

 

ویزای تحصیلی در کانادا، اغلب به عنوان مجوز تحصیل شناخته می شود. اینکه دانشجو به ویزای تحصیلی کشور کانادا نیاز داشته باشد یا نه، بستگی به کشور محل اقامت دانشجو دارد. دانشجویان اکثر کشورها از جمله ایران به ویزای تحصیلی برای تحصیل در کشور کانادا، احتیاج دارند.

 

مدارک لازم:

  • اصل و کپی برابر اصل صفحات پاسپورت متقاضی و همراهان ( پاسپورت باید معتبر باشد)
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • ترجمه  رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمرات
  • ترجمه رسمی سند ازدواج
  • ترجمه رسمی کارت پایان خدمت
  • رزومه شغلی و تحصیلی متقاضی و همراهان
  • Research Proposal متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا
  • مدارک آزمون های مربوطه از قبیل IELTS  و  TOEFL
  • اصل پذیرش تحصیلی که توسط موسسه دریافت میگردد
  • تکمیل فرم های ویزای دانشجویی   Study Permit
  • ترجمه رسمی گواهی شغلی متقاضی و همراهان
  • مدارک دال بر توانایی مالی برای هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا
  • گواهی صورت حساب بانکی چهار ماه گذشته
  • ترجمه رسمی مدارک مالی ( گواهی صورت حساب بانکی، تعهد نامه مالی )
  • دو قطعه عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان، پشت عکس نام و تاریخ تولد شخص درج شده باشد.
  • اصل و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه
  • هزینه بررسی پرونده توسط سفارت